Synpunkter & klagomål

Hjälp oss att bli bättre - säg vad du tycker!

Ibland vill man klaga, ibland vill man berätta när något är bra.

Framför gärna dina synpunkter till kommunen. Vare sig du är nöjd eller missnöjd är det viktigt för oss att du berättar det. Dina synpunkter, stora som små, är viktiga i vårt utvecklingsarbete. De kan hjälpa till att ge bättre service till kommuninvånarna.

Din synpunkt eller klagomål blir offentlig handling.

Läs om hur vi tar om hand dina synpunkter eller ditt klagomål.

  1. Skriv kort ner de synpunkter, förslag eller klagomål du har:
  2. Mina kontaktuppgifter
    Lämna fälten tomma om du vill vara anonym.
  3. eller avbryt

Jobba i Knivsta kommun

 
Knivsta kommun är en attraktiv kommun belägen 30 minuter från Stockholm, 10 minuter från Uppsala och 15 minuter från Arlanda. Här bor drygt 19 000 invånare i tätorterna Knivsta och Alsike med omgivande socknar, i ett vackert landskap med stora natur- och kulturvärden.

Kommunen är en av Sveriges snabbast växande med visionen att år 2025 vara en attraktiv småstad med 25 000 invånare. Och i takt med att antalet invånare i kommunen växer ökar också behovet av kommunal service.

Sveriges viktigaste jobb

I den kommunala organisationen arbetar idag omkring 1000 personer inom cirka 40 olika yrkesområden. De allra flesta av dem, 80 procent, återfinns i skolor och förskolor samt inom äldreomsorg och vård.

Men det finns mycket annat man kan jobba med i kommunen, till exempel park- och naturvård, fastigheter, planering, administration, data, information ...  

Framtiden i Knivsta kommun

Många medarbetare går i pension under de närmaste 10 – 15 åren och därför behövs fler lärare, förskollärare, undersköterskor, socialsekreterare, administratörer med flera. Eftersom så många barnfamiljer flyttar till Knivsta ökar särskilt behovet av personal inom förskola och skola.  

Välkommen att söka jobb i Knivsta kommun!

  • Senast uppdaterad 11 okt 2013