Synpunkter & klagomål

Hjälp oss att bli bättre - säg vad du tycker!

Ibland vill man klaga, ibland vill man berätta när något är bra.

Framför gärna dina synpunkter till kommunen. Vare sig du är nöjd eller missnöjd är det viktigt för oss att du berättar det. Dina synpunkter, stora som små, är viktiga i vårt utvecklingsarbete. De kan hjälpa till att ge bättre service till kommuninvånarna.

Din synpunkt eller klagomål blir offentlig handling.

Läs om hur vi tar om hand dina synpunkter eller ditt klagomål.

1. Skriv kort ner de synpunkter, förslag eller klagomål du har:
  2. Mina kontaktuppgifter
    Lämna fälten tomma om du vill vara anonym.
  3. eller avbryt

Inskolning

Trollskogens förskola

Inskolningssamtal

När du har valt att placera ditt barn hos oss vill vi gärna träffa dig för ett första möte, ett inskolningssamtal. Inför detta möte får du ett frågeformulär om ditt barn.  Inskolningssamtalet är till för att vi ska få en chans att bekanta oss med varandra och för att du ska få en möjlighet att berätta för oss om ditt barn. Vi är nyfikna och vill gärna veta lite om era rutiner kring mat, vila och lek. Vad tycker ditt barn särskilt om? Visar ditt barn intresse för något speciellt? Vad brukar ditt barn vilja ha för saker med sig i sängen när det ska sova? Hur brukar du trösta ditt barn? Och så vidare.

Heldagsinskolning, vad är det?

På Trollskogens förskola har vi ”heldagsinskolning” vilket innebär att du och ditt barn är hos oss på förskolan mellan kl. 9.00 - 15.00 de första dagarna. När ditt barn börjar bli bekant med omgivningarna och oss är det dags att så smått börja lämna ditt barn i vår vård. En överlämning sker successivt där du går ifrån ditt barn längre stunder och överlåter leken, lunchen, vilan och blöjbytena med mera till oss, allt eftersom ditt barn tillåter det.

Uppföljningssamtal

När ditt barn har varit hos oss ett tag erbjuder vi ett uppföljningssamtal där du och en pedagog från ditt barns avdelning träffas. Under samtalet stämmer vi av hur vistelsen på förskolan fungerar för ditt barn och hur du som vårdnadshavare uppfattar vår verksamhet. Nu har du också chans att ställa ytterligare frågor som dykt upp om vår verksamhet eller rutiner kring ditt barn.

• Senast uppdaterad 1 jun 2015